ELJÁRÁSOK

UV Led nyomtatás

Az UV Led nyomtatás közvetlenül a termékre történik. Az UV reagens festéknek köszönhetően nincsen száradási idő, a nyomtatás végeztével azonnal kész a fotó minőséggel ellátott termék. A nyomtatás történhet fémre, fára, műanyagra és üvegre is.

Tamponnyomás

A tamponnyomó technológia jól használható domború, ívelt felületek emblémázására. A grafikát filmre visszük, majd ebből klisét készítünk. A klisé segítségével a mintát egy szilikon gumi adja át a nyomtatandó tárgy felületére.

Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatás magába foglalja a különböző alapanyagra, például papírra, matricára, vision filmre, molinóra történő, fotó minőségű nyomtatást.

Transzfernyomás

A transzfernyomás egy indirekt eljárás, ahol az embléma először egy speciális papírral kerül, majd hő prés segítségével rávasaljuk az adott termékre.
A termék felületét tekintve lehet textil és poliészter.

Lézergravírozás

A lézergravírozás során egy koncentrált lézersugár hatására az anyag elpárolog vagy elég. Ezzel rendkívül tartós, jól látható és olvasható felirat, logó, kép, sorszám vagy akár vonalkód készíthető, szinte bármilyen anyagra.

Szitanyomás

A szitanyomás, mint eljárás lényege, hogy sűrű szitaszöveten keresztül a festéket tulajdonképpen átpréseljük közvetlenül az alapanyagra, aminek mindenképpen síkban kiteríthetőnek kell lennie. Ezen eljárással emblémázható felület a textil, papír, fa, műanyag, poliészter, pvc.

Hímzés

A hímzés olyan díszítő eljárás, amely bizonyos alapanyagokra tűbe fűzött, de automatizált gépekkel készítjük. Hímezhető anyagok a vászon, a szövet és a bőr.

Szublimációs eljárás

A szublimációs eljárás során a nyomtatás először egy speciális papírra történik fotó minőségben, majd hő prés segítségével vasaljuk a termékre.

Epoxy

A digitális nyomtatás során készült öntapadós matricára kétkomponensű műgyanta kerül, ami 24 órás száradást igényel. Ezen technológiával készült matrica 3d-s hatást kölcsönöz a kezelt felületnek.

Kerámia technológia

A kerámia technológia lényege, hogy az emblémázandó termékre speciális matrica kerül, majd kemencében kiégetjük. Kerámiázható felület a rozsdamentes acél, üveg, kerámia.

TAPASZTALAT

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, így mi tudjuk, hogyan kell precíz, pontos munkát végezni és milyen igényekhez kell igazodni.

SEGÍTŐKÉSZ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ügyélbarát hozzáállás jellemző ránk, ügyfélszolgálatunk mindig készséggel áll rendelkezésre.

FOLYAMATOS AKCIÓK

Kedvező árakkal, és folyamatos akciókkal várjuk. Érdemes visszanézni weboldalunkra!

GYORSASÁG

A megrendelést nagyon gyorsan, pár napon teljesítjük, nem kell sokat várnia!

AZONNALI VÁLASZADÁS

Pár órán belül ingyenesen ajánlatot és látványtervet küldünk a kiválasztott termékre!